Pénteken kezdődik a II. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-Nap

0
11
Pénteken kezdődik a II. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-Nap
Pénteken kezdődik a II. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-Nap

Az idén 3 napos Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-Nap minden korosztály számára kínál programokat.  De nézzük részletesen mivel várnak bennünket a szervezők Piliscsabán?
A péntek délután 14:00 órától lovaglás, és íjászat mellett népi játszótérrel várják (nemcsak) a kisebbeket. Este hatkor Tindia koncerttel indulnak a zenés programok, őket követi fél nyolckor Bódi Csabival mulatozhatunk, majd a Southern Thunder  dallamaival hangolódhatunk Lola majd Dobrády Ákos koncertjére.

Szombaton reggel a futóversennyel indul a Csaba nap, majd Sváb játszóház a PNKE szervezésében, majd délután kettőtől ugrálóvár, és óriáscsúszda várja a gyerekeket. 15:00-tól nemzetiségi ételek kóstolója lesz. 16:00-kor pedig Mono Manó koncerttel kedveskednek a szervezők a kisebbeknek. 17:00-kor a Piliscsabai Amatőr Festők Klubjának kiállításmegnyitója lesz a Klarissza-házban, ugyanebben az időpontban pedig az Összhang zenekar várja a zenekedvelőket a Csaba kertben.
19:00-tól másfél órán keresztül a sváb zene kedvelőinek játszik az Ungarndeutsche Jungs őket követ a Mirna zenekar koncertje,  est fél tízkor Danics Dóra lép fel a Csaba kertben, majd őt követi Oláh Gergő koncertje.

Vasárnap délelőtt a Páduai Alapfokú Művészeti Iskola koncertjét élvezhetjük a Klarissza-házban, majd  délután 3-kor “Expozíciók” címmel nyílik meg Böhm Zsuzsa fotóművész kiállítása az Uradalmi házban.

Mint látható rengeteg program várja az érdeklődőket a hétvégén a II. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-Napon
Mi ott leszünk! Ön is?