Egyedi tokok és hátlapok ajándékba

0
14

Itt a karácsony a kertek alatt, ideje elgondolkodnunk azon, hogy milyen ajándékkal örvendeztetnénk meg családtagjainkat, barátainkat.

A Pitbullcase számtalan akciót hirdet, mellyel jócskán megkönnyítheti a náluk rendelők életét. Amennyiben egyedi tok tervezésében gondolkodunk, akkor mindenképp a legjobb választás egy jó hírű webáruház felkeresése. Természetesen sok ilyen van, de abban biztosak lehetünk, hogy a már említett áruházban mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet.

Milyen egyedi tokok közül választhatunk?

Az első és legfontosabb, hogy tudjuk, milyen készülék az, amire egyedi tokot szeretnénk. Ha ez megvan, akkor már csak ki kell választani a típust a listából és már láthatjuk is a rendelkezésünkre álló opciókat. Választhatunk szilikon, kemény és flip tok közül, attól függően, hogy mire van szükségünk. A szilikon tok védi a telefont, emellett roppant dekoratív egy egyedi mintával is. A merev hátlap inkább díszítés, ezért olyanoknak való, akik külön védelem nélkül is tudnak vigyázni a készülékükre. A flipes tokok általában remekül védik a telefont. Az oldalra nyíló flipes tokok asztali támasztást is biztosítanak a telefon számára, így kényelmesen lehet rajtuk akár filmet is nézni.

Persze az is számít, hogy miért szeretnénk egyedi tokot. A többség azért, hogy érvényre juttassa az egyéniségét, vagy gyakori még az ajándékba adott hátlap is. De mivel is érdemes díszíteni egy egyedi tokot? Többségében azzal, amit szeretünk. Például:

  • állatok
  • kedvenc film jelenetek
  • sportok, kedvenc csapatok logója
  • édességek
  • autók,
  • valamint további csajos vagy pasis dolgok.

Nem ritka az sem, hogy nagyszülőnek, dédnagyszülőnek csináltatnak az unokái képével ellátott egyedi tokot ajándékba. De akár a kedvesüket is meglephetjük egy közös képpel, vagy akár a házikedvencével díszített hátlappal valamelyik ünnepre.

Az ennyire egyedi rendelések esetében fontos kiemelnünk, hogy az elállás joga a legyártástól kezdve nem gyakorolható, mivel az a mi ízlésünk és elképzelésünk alapján készült, így másnak nem tudják eladni. Az is nagyon fontos, hogy ha már postára adták a csomagot, akkor minden esetben vegyük át, mivel, ha nem tesszük, akkor az szándékos károkozásnak minősül. Valószínűleg senki nem szeretne egy ilyen kis összegért egy bírósági hercehurcát a nyakába venni.

Ha mégsem terveznénk tokot, akkor a kész tokok között is számos dekoratív darabot találunk a webáruházban. Itt kicsit többféle lehetőségünk van a választásra, mivel találunk különösen erős védelemmel ellátott tokokat, de még kombinált, félig szilikon, félig merev lapú darabokat is. Sőt, iPhone-ok esetében a csillogás teljes tárháza a rendelkezésünkre áll.