Mit árul el rólad a táskád tartalma?

0
58

Minden nő kedvenc bajtásra a táskája. Hiszen itt található az életmentő korrektor, pótharisnya és még sok-sok olyan dolog, amit muszáj magunkkal hurcolnunk egész nap, mert bármikor kellhet. Persze nem akármilyen táskáról van szó, hanem mindig az öltözékhez illő, divatos darabról. Na de ki mit hord magával a szent táskában és ez mit árul el az illető személyiségéről?

Mindenki mást tart fontosnak magával vinni, ha kimozdul otthonról. A táska tartalma pedig sokat elmond a tulajdonosáról. Hiszen kívülről hiába néz ki szépen, előfordul, hogy bent hatalmas kupi uralkodik. A férfiak nem véletlenül félnek belenyúlni egy női táskába, hiszen ki tudja mit rejt magában ez a furcsa szerzet. Nézzük milyen kategóriákba oszthatjuk a táskák tartalmát és ebből fakadóan viselőjüket.

A patikus

Mindenkinek van egy olyan barátnője, aki egy egész gyógyszertárat magával hord. Ha valaki felkiált, hogy „kinek van egy fájdalomcsillapítója?” ő lesz az, aki ugrik és máris egy teljes gyógyszerkínálatot tár a szemünk elé. Persze ez csak az egyik véglet, néhány apróság azért jól jöhet. Amikor pakoljuk a táskánkat gondoljunk arra, hogy a kapaszkodók és kilincsek fogdosása után jól jöhet egy kézfertőtlenítő vagy mindig jó, ha kéznél van egy ragtapasz.

A nasi királynő

Néhányan el sem tudjuk képzelni, hogy hogyan fér bele egyesek táskájába a három fogásos menü és még néhány csomag nasi. Pedig vannak olyanok, akik megoldják. Hiszen enni kell, egy kis gyümölcs vagy mag pedig mindig jól jön. Persze sokkal egyszerűbb magunkkal vinni a hűtőt, ha egy nagy méretű bőr oldaltáska tulajdonosai vagyunk, de aki ügyes, egy kisebb táskában is el tud dugni néhány csomag ropit vagy müzli szeletet.

Az előrelátó

Néhány országban nagy divat, hogy a nők sportcipőben mennek az iroda bejáratáig, majd előkapják a tipp topp cipőt és máris ők az iroda szépei. Ugyanez igaz az esti bulira, ahova magassarkúban kell menni, de pár óra után azért már fáj az ember lába. Viszont valahogy haza kell jutni. Ilyenkor tud életmentő lenni egy lapos cipő, amit csak felkapunk és irány a jó meleg lakás. Persze ettől még nem kell elvetni az alkalmi táskákat, hiszen nagyon csinosan mutatnak egy buliban, de ha rosszul bírjuk a magassarkúban ácsorgást, akkor érdemes inkább beruházni egy nagyobb táskára, amiben el tudunk rejteni egy pár váltócipőt.

A smink szalon

Biztos mindenki találkozott már olyan hölggyel, aki a nap 24 órájában ugyanolyan tökéletes sminkben feszít. Na de hogyan csinálja? Természetesen úgy, hogy olyan a táskája, mint egy szalon. Bármire is van szükségünk, akár a rúzzsal van gond, akár elkenődött a szempillaspirál, ő biztosan tud segíteni.

Kupi a köbön

Végül, de nem utolsó sorban nézzük azokat, akik nem szeretik a rendet. Vagyis inkább a kupit szeretik. Az ő táskájuk mindig tele van zsepivel, blokkokkal, kacatokkal, mert ugye kinek van ideje elmenni a kukáig? Persze pár hetente megtörténik a nagytakarítás és pár óráig rend honol, aztán kezdődik elölről a nagy körforgás. Persze az ilyen használatot erősen megsínyli még a legjobb minőségű táska is, így ők gyakrabban keresik fel a táska webáruházakat, hogy új áldozat után nézzenek.