Ne vagizz az úton, előbb-utóbb utolér a végzet… (Videó)

0
73

A Chevrolet Camaro sofőrje néhány perc alatt többször is okozhatott volna balesetet, és még a videót készítő sofőr előtt is szórakozott. A végzet viszont utolérte.

Nem egy videó készült már olyan autósokról, akik valamilyen oknál fogva úgy gondolták, jó ötlet lehet egy mögöttük haladó sofőr járművét feltartani azzal, hogy a szükségesnél lényegesen lassabban haladnak előttük, vagy simán fékezgetni kezdenek.

Az alábbi videóban mindkettő megtörtént, sőt, a főszereplő Chevrolet Camaro sofőrje még egy pickup oldalába is beleszállt volna, ha egy tized másodperccel előbb érkezik meg a kereszteződéshez.

A sofőrön viszont nem ezért nevet mindenki, hanem azért, ami a menőzés vége lett. Úgy gondolta, egy zöldre váltó, balra kanyarodó sávból nagy gázfröccsel indul el, a vége viszont csúfos kudarc lett. A sofőr próbált ugyan kormányozni, de elvesztette irányítását a jármű felett, ami így végül egy útmenti fán akadt fenn.

Külön vicces, ahogy a sofőrje megpróbál még hátramenetbe kapcsolva kijutni a szorult helyzetből, de hamar rájön, hogy nem fog tudni.

 

via: hvg.hu